Stichting Gelukskinders

Zenobia award voor Gelukskinders en release van nieuwe kerst DVD en audio USB

Amira ontving namens stichting Gelukskinders de Zenobia award in Klerksdorp op zaterdag 4 november. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan organisaties of personen die daadwerkelijk een verschil maken in een woonomgeving.

Nu heeft Gelukskinders al twee prijzen in de wacht gesleept in haar korte bestaan… We zijn er trots op. Bij de uitreiking zong Amira het Zuid-Afrikaans volkslied.

Krantenbericht Netwerk 24: Amira met prys op Klerksdorp-boekefees vereer | Netwerk24

“Het is eigenlijk een kind zijn werk om te spelen. Ik denk vooral, in een mooi land zoals Zuid-Afrika, moet dit voor een kind vanzelfsprekend zijn om te spelen. Dit is geen luxe, dit is noodzakelijk voor de ontwikkeling van een kind.” Dit heeft de Nederlandse zangeres Amira Willighagen (19) zaterdag gezegd toen zij op het Klerksdorp boekenfeest, in die stad in Noordwest de “Zenobia# liefde-prijs” ontving. Deze prijs wordt jaarlijks op dit feest uitgereikt aan iemand voor hun bijdrage tot de gemeenschap. Willighagen die op 9 jarige leeftijd de talenten competitie Holland Got Talent gewonnen heeft, is de stichting Gelukskinders begonnen dat speelparkjes voor kinderen in minder bevoorrechte gemeenschappen bouwt. “Ik ben hier zeer passievol voor, dus heel veel dank voor dit eerbewijs. Dit helpt natuurlijk mijn stichting om meer ogen te krijgen en nog meer helpende handen, die bereid zijn om te helpen. Ik denk, in onze bevoorrechte positie, dat het onze verantwoordelijkheid is om, ook als christenen, onze medemens die minder bevoorrecht is te helpen. Dus, veel, heel veel dank”, zei Amira.

De nieuwe kerst DVD en de nieuwe audio USB is uit. Bij deze uitgave is ook een bonus DVD. Het concert van Amira ter gelegenheid van haar 18de verjaardag: “On My Own”. Dit mag u niet missen voor een geweldig kerstfeest. Directe links: Double DVD Christmas concert 2022 and On My Own (gelukskinders.org) en AUDIO USB Christmas concert 2022 and On My Own (gelukskinders.org)

Share