Stichting Gelukskinders

Amira’s “On My Own” Tickets via Gelukskinders

Het live concert is compleet uitverkocht.

Tickets voor het online concert zijn nu te koop via: www.optog.co.za

Ticketprijs is 150ZAR.

Alleen als u uw ticket niet via Optog kunt betalen, dan kunt u via deze link naar de Gelukskinderswebshop: On My Own tickets (gelukskinders.org)

Ticketprijs via Gelukskinders is €10,00

Met een ticket via Gelukskinders krijgt u een couponcode/cadeaubon. Zo kunt u zelf uw tijd kiezen wanneer u wilt kijken.

Elke couponcode is slechts één keer geldig, voor één e-ticket. Iedereen die meer dan één ticket koopt, zal hetzelfde aantal coupons ontvangen.

Niemand zal in staat zijn om hun coupon te delen en u kunt deze niet meer dan één keer kunnen gebruiken.

Dit betekent dat wanneer u een coupon wilt weggeven, u het e-mailadres van degene die uw geschenk ontvangt, moet sturen naar: public.relations@gelukskinders.org.

Elke koper krijgt een couponcode via e-mail van: public.relations@gelukskinders.org als u deze de dag erna niet kunt vinden, controleer dan uw spambox.

Wie doneerde aan het concert of aan de Gelukskinders kerstactie en vaste donateurs aan de stichting krijgen hun couponcode van Optog.

Het concert is te zien vanaf 27 maart, Amira’s 18e verjaardag.

Wilt u in de eerste drie dagen van dit concert kijken en moet u uw kaartje kopen via Gelukskinders bestel dan nu. Vanaf 18 maart zijn gelukskinders-leden in Zuid-Afrika en hebben ze slechts sporadisch de tijd om in te loggen en uw ticket te verwerken.

Wat kunt u verwachten?

Sommige van de liedjes die Amira zal zingen zijn; Wishing You Were Somehow Here Again [Phantom Of The Opera], La Califfa [Ennio Morricone] en natuurlijk…… My Favorite Things [The Sound of Music]

Hier zijn de woorden over dit concert geschreven door Amira op haar officiële Facebookpagina.

Het thema van dit concert is golden 18, waarbij prachtige gouden en roze kleuren niet alleen op het podium te zien zijn, maar ook in de muziek te horen zijn. Van de muziek kun je dromerige, charmante deuntjes verwachten uit veel verschillende genres: musical, cross-over, klassieke muziek en opera. Natuurlijk zou dit concert geen echt goud zijn zonder de begeleiding van een prachtig live orkest waarvan de dirigent is de uitzonderlijk getalenteerde Mister Richard Cock. De titel van het concert geeft een hint van de boodschap en emoties die door dit concert zullen worden gedragen , 18 worden,! Het kan eng zijn, maar ook magisch om als jongvolwassene op jezelf te staan. In dit concert wil ik de wereld echt laten zien wat ik de afgelopen negen jaar van muziek heb geleerd. Ik wil ook mijn door God gegeven talent delen bij deze speciale gelegenheid. Dit is ook een prachtige gelegenheid voor mij om mijn familie, vrienden en fans te bedanken die me de afgelopen negen jaar hebben gesteund.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik om te horen hoe een gouden 18e verjaardag klinkt…

Veel liefs

Amira

Share