Stichting Gelukskinders

Streamingconcert E tickets

Mocht u problemen ondervinden met het kopen van een ticket voor het komende streaming concert ( zie Amirafans.nl) , dan biedt Gelukskinders u nu de mogelijkheid om via dit item: https://www.gelukskinders.org/shop/E-tickets-streaming-concert-11-12-13-September-p230966957 uit de webshop alsnog uw ticket(s) te verkrijgen. U moet dit zien als een daadwerkelijke ticket aankoop en niet als een donatie.

Gelukskinders beoogt met deze actie geen winst te maken. U betaalt iets meer vanwege bankkosten die we moeten betalen. Dit heet in de volksmond klantenservice.

Plus wat goed is voor Amira nu, door tickets te verkopen, is voor de langere termijn ook goed voor de stichting. Dus ALLEEN als niets werkt of kan via www.optog.co.za \

U krijgt uw optog account NIET direct bij betaling. Gelukskinders schiet niks voor in deze. Daar gaan ongeveer 7 dagen overheen.

De eerste batch van orders is verstuurd naar de organisatie www.optog.co.za U krijgt van deze organisatie één of meerdere emails. (spambox?) Hierin krijgt u uw login naam en het wachtwoord. Het wachtwoord is pas nodig op het moment dat de show begint of dat u in het weekend van 11,12,13, september wilt kijken. De tweede batch wordt verstuurd volgende week dinsdag. Last minutes worden een dag later ook nog verwerkt De actie via Gelukskinders sluit op woensdag 9 september om 23.59.

Share