Stichting Gelukskinders

Projecten

Toen Amira Willighagen nog maar 7 jaar oud was, nam haar moeder haar tijdens een bezoek aan haar oma in Zuid-Afrika mee naar het township Ikageng, bij Potchefstroom. Het zien van de kinderen daar raakte Amira enorm, want ze hadden daar niets te doen en geen plek om te spelen. Amira besloot dat, mocht ze ooit de mogelijkheid krijgen, ze die kinderen wilde helpen en droomt sindsdien van een eigen speelplek voor de kinderen van Ikageng.

De aftrap van Amira’s eigen liefdadigheidsproject voor de kinderen van Ikageng vindt plaats wanneer ze in de voorjaarsvakantie van 2014 in Zuid-Afrika is voor haar allereerste internationale optredens.

De schenking van een speeltuin aan de kinderen van Ikageng werd de opmaat voor de oprichting van Stichting Gelukskinders, Amira’s eigen liefdadigheidsorganisatie waaraan zijzelf bijdraagt en van waaruit zij ondersteund wordt bij het realiseren van haar droom.

Op de kaart

Het kaartje hieronder laat zien waar de speeltuinen, de Amira Parken, zich bevinden.

Overzicht projecten

Op dit moment wordt door Stichting Gelukskinders gewerkt aan de volgende projecten:

Donatie

Wilt u Amira’s Stichting Gelukskinders helpen bij het realiseren van haar projecten? Overweeg dan een donatie. Stichting Gelukskinders is door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw schenking is hierdoor aftrekbaar voor de inkomsten- en/of vennootschapbelasting.

Share