Stichting Gelukskinders

PRE_ORDER 5 jaar Gelukskinders DVD

Het is bijna zover. De laatste hand wordt gelegd aan deze documentaire. Een verzameling van wat in 2019 allemaal gebeurd is rondom Gelukskinders. Vijf jaar Stichting Gelukskinders, gestart met NUL euro op de bank, laat je niet zomaar voorbijgaan….

Beelden, zang en geluid uit Ikalafeng, Bokamosa, Ourief, Laula Fourie en Tshupane. Speeltuinen zien en luisteren naar een Amira die haar hart in de stichting stopt en dat is te horen ook. De beelden en het geluid zijn opgenomen met voorhanden zijnde camera’s

. Vooralsnog zijn de speeltuinen voor de kinderen veel belangrijker voor haar dan met een complete ploeg professionals die het één en ander opnemen. Amira, háár stichting, doet het in eerste instantie, voor de kinderen in de townships! Het is de droom van Amira, die Gelukskinders tracht te vervullen… Kinderen blij maken. Moeilijker dan men in eerste instantie denkt. Professionele TV crews zijn hierbij bijzaak.

Ook ziet u veel, heel veel, van de afsluiting van dit feestjaar. De rehearsals voor de concerten in Turnhout.

Het concert in de Wending, volledig opgenomen door een professionele TV-crew.

Het concert in de Warande, professioneel opgenomen door twee camera’s

Achter de schermen door een bewegende camera, voor en na het concert.

De fandag, ook daar zijn veel beelden van te zien

. Een vier en een half uur durende wonderlijke belevenis.

De koren van de Zuid-Afrikaanse scholen, Marjolein, Anne, Elewout, kinderkoor Cantabile…. en natuurlijk Amira. (her)Beleef het Flower duet.. Geniet van het pianospel van Anne. De zangcapaciteiten van Marjolein.

Marjolein ( zang) en Anne (piano) die zomaar een lied ten gehore brengen op de fandag, zonder ooit maar één keer samen geoefend te hebben.

Allemaal jonge artiesten die nog aan de voet staan van een geweldige carrière… En talent dat hebben ze!!

Geniet met volle teugen! U kunt nu uw pre-order plaatsen. Geplande release datum. Mei 2020

Share