Stichting Gelukskinders

Gelukskinders kerstactie van start

Dat wil zeggen de eerste van vier opeenvolgende acties. Op 1 november 2024 bestaat Gelukskinders 10 jaar. Door schoolexamens, daarna de schoolvakanties in Zuid Afrika, kan dit feest pas gevierd worden in maart 2025. Het wordt een groot feest. Twee concerten, een giga groot netbaltoernooi en een speeltuin in de Buffelsvlei school. Dit alles is niet goedkoop. Geschatte kosten zijn €40.000,– vandaar een actie in vier etappes. Te beginnen met deze kerstactie.

Deze eerste “kerst”etappe hoopt Gelukskinders dat de speeltuin in Buffelsvlei en het tweede concert in de Miederpark kerk te Potchefstroom gerealiseerd kunnen worden. Het overschot gaat naar het netbaltoernooi die gedurende de “paas-actie”etappe, verder gaat. Iedere actie heeft een €10.000,– doel. Dat zijn stevige bergen die Gelukskinders hoopt te overwinnen. Helpt u mee om Amira’s droom te verwezenlijken? Klik dan hier en doneer: https://www.gelukskinders.org/shop/Christmas-action-2023-p606056287 Alle kleine (en grote) beetjes helpen. Hier is een kort filmpje over fanatieke netbalspeelsters en het enthousiaste publiek. Opgenomen tijdens het eerste Amira Gelukskinders toernooi.

https://vimeo.com/888168480?share=copy

Tijdens de acties zullen er prijzen te winnen zijn. Komt er meer binnen dan het doel dat gesteld is dan gaat het door naar de volgende actie. Het zou wat wezen als het einddoel al na 3 acties gehaald is. Gelukskinders kan er dan ervoor zorgen dat in 2026 in meerdere scholen in Ikageng en omgeving een speeltuin komt. Wie weet misschien zelfs weer een publieke speeltuin.

Voor 2024 zijn er al twee speeltuinen gefinancierd. Bright Beginnings en DanTloome zijn zich nu al aan het verheugen hierop. Deze actie eindigt op 24 december, kerstavond. Dank u. Namens het bestuur van Stichting Gelukskinders

Share