Stichting Gelukskinders

Een hectische periode plus opening Opang Diatla

De komende paar weken zijn hectisch. Verschillende opeenvolgende posten zullen op deze site verschijnen. Wat komt er zoal aan? U heeft nog van ons tegoed de opening van de speeltuin in Opang Diatla. We misten nog enkele essentiële foto’s. Die staat in deze post. Op 4 maart wordt de speeltuin geopend in Keotsipile en een week later in Bokamosa.

Dan gaat Gelukskinders helpen met de ticketverkoop voor Amira’s 18de verjaardagsconcert (vanaf 7 maart).We hebben ook nog de komende paasactie alwaar we gaan proberen om de projecten “netbal toernooi” en de grote publieke speeltuin in Hessie een flinke duw in de goede richting te geven (vanaf 14 maart)

Houdt u alstublieft deze site de komende weken in de gaten voor meer info. Andere kanalen voor info zijn: de FB pagina van Amira Willighagen Official. De fansite op FB Amira Willighagen:fans. De website www.amirafans.nl en de Stichting Gelukskinders FB site.

De opening in de Opang Diatla school

Zoals altijd zeggen foto’s meer dan woorden.

In het bijzijn van Amira, beschermvrouwe van de stichting, is ook deze school verblijdt met een speeltuin van Stichting Gelukskinders. Uiteraard hebben alle kinderen drinkbekers gekregen en limonade. De kinderen hebben die dag weinig les gehad kunnen wij u vertellen. Het was een groots feest.

Share