Stichting Gelukskinders

De vierde speeltuin komt bij Promosa Primary School

Op 10 mei is een donatie-overeenkomst ondertekend door het Departement van Educatie van de Noordwest provincie, de directie van Promosa Primary School en Stichting Gelukskinders om de vierde speeltuin te gaan bouwen.

De overeenkomst werd afgerond in de laatste week van april, toen Amira samen met haar moeder (en onze voorzitter) Frieda Willighagen-Brand een bezoek bracht aan de school.

Deze speeltuin komt op het terrein van Promosa Primary School, een bassischool met ca. 1800 leerlingen. Promosa is een township vlakbij Potchefstroom.

In november afgelopen jaar bezocht een delegatie van Stichting Gelukskinders de school al om te onderzoeken wat nodig is om op deze locatie een speeltuin te bouwen. De locatie is erg geschikt voor een speeltuin, omdat er al een stevig hek om het schoolterrein staat en er 24/7 bewaking aanwezig is. Wel moet het terrein eerst egaal gemaakt worden zodat de speeltoestellen goed geplaatst kunnen worden.

Met de ondertekende donatie-overeenkomst op zak is de verwachting om in juni al met de bouw van de speeltuin te kunnen beginnen.

 

Share