Stichting Gelukskinders

Amira speciale gast bij Kerstconcert Nijmeegs Mannenkoor

20151219concert

Al jaren verzorgt de Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor -of kortweg Nijmeegs Mannenkoor– een Kerstconcert op een locatie in Nijmegen.

Dit jaar zal Amira als speciale gast optreden tijdens het Kerstconcert, dat op 19 december plaatsvindt in de Petrus Canisiuskerk in Nijmegen.

Dit concert is een leuke samenwerking tussen Amira en het Nijmeegs Mannenkoor. De repetities zijn al begonnen en zo ook de promotionele activiteiten. Het lokale radio- en TV-station N1 maakte onderstaande promotie-video.

KZNM - promotievideo Kerstconcert

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert zijn direct bij het Nijmeegs Mannenkoor te koop via deze link en kunnen worden betaald via iDEAL. Als speciale service voor met name Amira’s buitenlandse fans biedt Stichting Gelukskinders de mogelijkheid om deze kaarten in onze shop te bestellen, waarbij wel €2,50 aan transactie- en handlingkosten wordt berekend. Bestelde kaarten worden voor u gereserveerd en kunnen op de dag van het concert bij de kassa worden opgehaald. Bij Stichting Gelukskinders betaalt u gemakkelijk en veilig met iDEAL, PayPal of uw creditcard.

Overnachten voor fans

Op de rand van Nijmegen, met de auto slechts een paar minuten van het centrum, ligt het mooie, rustige Hotel Restaurant Rozenhof. Amira’s fans, die soms van ver komen, profiteren van €5 korting per kamer per nacht. Hierdoor kost een éénpersoonskamer €61 per nacht en een tweepersoonskamer €80 per nacht, Dit is inclusief ontbijtbuffet. Er is gratis Wi-Fi  beschikbaar en er kan gratis geparkeerd worden. Buslijn 5 van Nijmegen CS naar Groesbeek stopt voor de deur. Deze korting geldt tot 23 december 2015 en alleen wanneer direct via E-mail of via de website van Rozenhof wordt geboekt. Gebruik de actiecode amira om van deze korting gebruik te maken.

Share