Stichting Gelukskinders

AMIRA OPENT TWEE SPEELTUINTJES

In Franschhoek op 16 maart 2023.

Een grote dag voor de twee crèches die gesteund worden door Stieviewondertours, het reisbureau van Kathleen en haar man Steven en nu ook door Gelukskinders.

Amira en haar Stichting brachten die dag voor elke creche speeltuin toestellen en een metalen drinkbeker voor elk kind. Deze twee crèches staan in de armste buurten die men zich maar kan inbeelden. Geen elektriciteit, geen waterleiding en geen sanitair in die zinken huisjes.

Gelukkig zijn die voorzieningen in de creches wel aanwezig. Het was binnen bloedheet, wat wil je met 36 graden C. buiten.

De kindjes lagen op een dekentje op de grond in de hal te slapen.

Eerst waren de kindjes heel onwennig met hun nieuwe speeltoestellen. Het is dan ook nogal wat als je voor het eerst in je leven op een draaimolen of in een schommel zit

Gelukkig was dat snel voorbij zodat iedereen naar hartenlust begon te spelen.

Kathleen zelf een beroemde zangeres in Vlaanderen en Nederland ontpopte zich als een hele lieve, sterk geangageerde, vrouw.

Amira en Tinne staan dan ook trots als een pauw met hun kinderidool op de foto. Alweer een hele bende kindjes dolgelukkig gemaakt.

Diashow: Het gelukskindersteam: Mevr Gouri, voorzitter, Dhr. Vandenhout, penningmeester, Mevr. Delsard, Mevr. Brand en AMIRA. Meegereisd Men. en mevr. Adams, superfan Dhr. Willems, en de gastvrouw Kathleen. Het Jolly Jungle Gym team. Arnold en Anita waren er ook bij.

Share