Stichting Gelukskinders

Amira op Goede vrijdag.

Hallo allemaal!
Mijn familie en ik waren vandaag in Ikageng op deze heel speciale dag om paaseieren uit te delen voor de kinderen daar zodat ook zij zich deze dag kunnen herinneren.
Vandaag is het "Goede Vrijdag" omdat we in ons hart herinneren dat Jezus Christus stierf voor onze zonden. Vandaag voel ik me verdrietig omdat Hij zichzelf voor ons heeft opgeofferd. Maar aan de andere kant voel ik me daardoor speciaal en geliefd.
"Want God had de wereld zo lief dat Hij zijn eniggeboren Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft." Johannes 3:16
Toen ik vandaag de glimlach op de gezichten van de kinderen zag, besefte ik hoe goed Gods liefde voor al zijn kinderen is. Ik hoop dat iedereen een geweldig paasweekend heeft met vrienden en familie en zich herinnert hoe geliefd we echt zijn.
Veel liefde,
AmirašŸ¢šŸ„š
Share