Stichting Gelukskinders

African Christmas with Amira and Friends voorverkoop is begonnen

De voorverkoop van het kerst-streamingconcert African Christmas met Amira en vrienden is begonnen. Probeer alstublieft uw tickets rechtstreeks bij Optog te kopen via: www.optog.co.za

Optog heeft nu ook de mogelijkheid om een concertkaartje weg te geven via een Giftcard.

OPTOG! Gift Card – OPTOG!

Mocht de optie Optog voor u niet lukken dan heeft Gelukskinders een item in de webshop zodat u daar een kaartje, of meer, kunt kopen. Tijdens de voorverkoop haalt Gelukskinders de aanmeldingen op en stuurt ze op 18 december naar Optog. Alle aanvragers kunnen dus het concert zien zodra het op de 20e begint. Wilt u later dan de eerste twee dagen het concert bekijken, wacht dan nog even met bestellen tot 2 dagen vóór u daadwerkelijk wilt kijken.

https://www.gelukskinders.org/shop/African-Christmas-with-Amira-and-friends-p267124014/?fbclid=IwAR1KgaLQE3CECnI8mP7CMAttd8mB76fEU26dw0rB3RCBCKsaU1yzWNt3AaU

Na aanvang van het concert haalt Gelukskinders de orders op en stuurt deze dagelijks naar Optog. Houd rekening met een wachttijd van 24 uur voor toegang tot het e-concert, aangezien dit een handmatig proces is. Optog maakt een account voor u aan en stuurt u inloggegevens. Let dan ook op uw spambox! De meesten hebben al een account als ze het vorige concert hebben gezien. U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen als u het kwijt bent.
De verkoop van tickets via Gelukskinders eindigt op 2 januari. Probleemoplossing: er is een nieuwe helppagina op www.optog.co.za met tekst- en video-instructies. Whatsapp nr. + 27 71686 7733 of via info@optog.co.za Op eerste kerstdag is er bij Optog niemand aanwezig als er een probleem is. U wilt tickets kopen via een banknummer? Ook dat kan, al kost het meer tijd voor uw geld om Gelukskinders te bereiken. Koop dus uw tickets vroeg, u krijgt een melding wanneer uw geld is aangekomen. Bankrekeningnummer: IBAN NL21RABO0300142315 tnv Stichting Gelukskinders ovv ticket en wanneer u wenst te kijken. Gelukskinders heeft uw e-mailadres en uw voor- en achternaam nodig zodat Optog een ​​account voor u aan kan maken. Stuur een e-mail naar public.relations@gelukskinders.org, met uw gegevens, wanneer u een kaartje heeft gekocht via het bankrekeningnummer. Ticketprijs via Gelukskinders is vastgesteld op € 10, – Iets meer dan de daadwerkelijke prijs aangezien Gelukskinders bankkosten moet betalen voordat het Optog bereikt. Tickets zijn 72 uur geldig. (Het aftellen begint zodra het e-ticket door Optog in uw account is geladen.) De opbrengst van dit concert gaat naar Gelukskinders, Amira’s eigen stichting. “All children have the right to play” Het bestuur van Gelukskinders wenst u een fantastisch concert met uw familie en / of vrienden. Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuw jaar.

Share